27 Haziran 2018 Çarşamba

Keratin Yağı

Keratin yağıda keratin bakımları arasında yer almaktadır ve sizlere keratin bakımı hakkında bu kadar yazı hazırlamışken keratin yağına değinmeden geçmek olmaz. Bizlerde bu yazımızda kısaca keratin yağı ve keratin yağının faydalarına değineceğiz. İyi okumalar dileriz. 

Keratin Yağı 





Merak ediyor olabilirsin, keratin yağına ihtiyacım var mı diye.  Düzenli olarak saçlarınıza kimyasal işlemler yaptırırsanız,  saçınızın yapısını değişecek ve zarar görecektir, içten dışa doğru çalışan bu uygulamalar saçlarınızda keratin kaybının yanında saçlarınızı kuru cansız yapacaktır.  Bununla birlikte, birçok insan saçın yapısını değiştirmek için formaldehit gibi kimyasalları kullandıkları için bu tedavilerden korkarlar. Benzer bir şekilde, daha az kalıcı olsa da, keratin yağının kullanılmasıdır. Bu saç ürünü saçlarını yumuşatmak, kuru ve hasarlı saçları tedavi etmek ve saçınızın yapısını daha dayanıklı, parlak ve daha güçlü hale getirmek için çalışabilir. Keratin yağının yararları ve saçınıza nasıl çalıştığı hakkında daha fazla bilgi edinmek için okumaya devam edin.

Keratin Yağının Saç Faydaları

Keratin yağı saçı pürüzsüz ve yönetilebilir hale getirmek için harikalar yaratabilir Aşağıdaki faydaları da cabasıdır. 

  • Keratin yağı saçınızın yapısına yardımcı olabilir.  Keratin yağı saçı onararak saça yardımcı olabilir. Kuru ve kırılgan saçlara  ve kimyasal olarak işlenmiş saç tellerine nem sağlamak için çalışır.
  • Keratin yağı saçı güçlendirmeye yardımcı olur. Keratin yağı saçlarınızı içten dışa beslediği için, protein bağları kırılmaya karşı savaşmak için büyülerini çalıştırdıkça saçlarınızı daha güçlü ve daha zengin hale getirir. Keratin yağı saçınızın muhteşem görünmesine yardımcı olabilir.Keratin yağı, kıvrımları ve bölünmüş uçları yumuşatmaya yardımcı olabilir.
  • Keratin yağı saçınızın görünümüne yardımcı olur. Keratin yağı saçları parlak, yumuşak ve düz hale getirebilir. Zamanla, keratin yağı saçlarınızda meydana gelen hasarı azalttığından saçlarınızı onarır.
  • Keratin yağı kalıcı değildir.  Keratin tedavilerinin aksine, keratin yağı kalıcı bir çözüm değildir, ancak hasar görmüş saçları onarmaya yardımcı olan geçici bir seçenektir.
  • Keratin yağı ısı hasarı ile yardımcı olabilir. Saç tellerinizi ısı ile yıprattıktan sonra veya önce saç sürmeniz ile saç tellerinizi  düzleştirme de yardımcı olur ve saçınızın muhteşem görünmesini sağlar. Keratin yağı, saçlarınızdaki tüyleri ve keçeleri korurken saç tellerinizi korur. Parlak ve muhteşem kilitler ile sonuçlanacak şekilde, saç tellerinize yardımcı olduğu için herhangi bir ısı şekillendirmeden önce az miktarda kullanın.
  • Saçlarda dolanmaları ve kıvrımları tedavi etmek ve yatıştırmak için keratin yağı kullanmaktır. Pürüzsüz ve dokunulabilir saçlar sağlamak için az miktarda kullandığınızdan emin olun.  
Keratin yağı keratinli saç maskesi uygulamak istmeyenler içindir. Yoksa size daha önceki yazılarımızda önerdiğimiz keratinli saç maskesi ve içerisinde bitkisel yağlar yukarıdaki görevleri fazlasıyla görecektir. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder